Communicatie

U kan bij ons terecht voor advies inzake communicatie op de motor. Dit kan op de vertrouwde 'bekabelde' manier mits de installatie van een intercomsysteem dat wordt ingebouwd op de motor. De voordelen van een intercomsysteem zijn gekend: nooit meer opladen, zeer degelijke kwalitatieve verbinding, stereo muziekbronnen, uitbreidbaar naar alle toestellen zoals navigatie, zend-ontvangers en zelfs bluetooth modules. Voor een exacte prijsopgave raden we een bezoek aan onze winkel aan. Wij zijn verdeler van STARCOM 1 intercomsystemen.

Omschrijving:
Prijs:
Starcom 1 digital KIT A (met één helmset voor rijder)
350 euro
Starcom 1 digital KIT B (met twee helmsets voor rijder + duo)
390 euro
Kabel voor aansluiting van navigatie
50 euro
Extra helmset (full face of systeemhelm)
60 euro
PMR portofoon met externe antenne voor bike 2 bike
99 euro
Interface voor radio integratie
75 euro
PMR integratie + PTT schakelaar
75 euro

Draadloze helmsets bieden natuurlijk welbepaalde voordelen. Zo ben je erg flexibel en niet motorspecifiek gebonden zoals dit bij een bekabelde intercom wel het geval is. Je hebt geen last van kabels. Er zijn echter ook enkele kleine beperkingen. Zo moet je de batterijen telkens opladen voor het rijden en bieden niet alle modellen dezelfde mogelijkheden. Motocare verdeelt drie merken, de SCALARIDER van Cardo Systems, de BT-modellen van Midland en de nieuwe Schuberth SRC kraag met Cardo G4 technologie.

Omschrijving:
Prijs:
Schuberth SRC communicatiekraag voor C3, C2 of Concept
319.95 euro


Omschrijving:
Prijs:
Scalarider Q2 XL (piloot naar piloot of duo en GPS)
199.95 euro
Scalarider Q2 multiset XL (idem Q2 + tweede Q2)
339.95 euro
Scalarider G4 (AD2P stereo + RDS radio)
249.95 euro
Scalarider G4 Powerset (2 stuks G4 twinpack)
449.95 euro


Alle sets worden geleverd met een lader en inbouw pads voor de oortjes. De microfoon bij de Scalariders zit op een beugel. Beiden worden in de doos meegeleverd. De bluetooth module wordt aan de buitenkant van de helm gemonteerd. Voor de montage van een helmset (ongeacht het merk van de set of de helm) voorzien wij een prijs van 49 euro. De inbouw van een intercomsysteem op de motor is sterk afhankelijk van het type motor en de toebehoren. Wij voorzien een offerte op maat bij navraag.